U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

EMOTION

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum genoemd. Een delicate balans tussen water en vet houdt de huid gezond. Helaas is deze laag vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne (medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompatible’ is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend.

                                                                                           

Het hart van onze producten: E.S.U. Biocomplex® 

Het complex bevat essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren uit o.a. plantaardige oliën (jojoba, argan, zwarte bes, etc.), boters (sheabutter etc) en bijenwas. Het mengen van deze plantaardige oliën, wassen en boters is een moeilijk productieproces. Dat proces is daarom exclusief gepatenteerd voor de producten van Emotion.

De huid maakt onverzadigde vetzuren niet zelf aan, maar ze zijn wel essentieel voor alle huidtypen, vooral voor de droge huid. Het ESU biocomplex®, de basis van alle crèmes, maskers en serums, ondersteunt de functie van de huid, beschermt tegen schadelijke invloeden en gaat stress tegen. De huid neemt de gladde textuur gemakkelijk op, zonder een vettig gevoel achter te laten.

Resultaat =  een comfortabel huidgevoel!

 

 

 

HYAMATRIX

De wetenschappers van HYAMATRIX hebben een cosmetische productlijn voor huidverjonging gecreëerd met unieke eigenschappen. De producten zijn ontwikkeld om ernstige schade aan de huid te herstellen en te zorgen voor een bio-revitalization: een natuurlijk herstel van de huid. Zonder pijnlijke injecties! De belangrijkste ingrediënten van deze producten zijn hyaluronzuur op basis van een nanostructuur en matrix peptiden. Deze formule zorgt voor spectaculaire resultaten. De cosmeticaproducten van HYAMATRIX verminderen niet alleen rimpels, maar zijn daadwerkelijk in staat om het verouderingsproces te remmen. Jaar na jaar zet HYAMATRIX de biologische klok weer achteruit.

De behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en de resultaten direct zichtbaar. Afhankelijk van de (huid)leeftijd en conditie wordt het aantal behandelingen in kuurverband bepaald om zo de beste resultaten te verkrijgen.

Kijk deze video, laat u overtuigen en inspireren en neem vandaag nog contact op om een intake-gesprek te plannen.

Ik laat u graag de resultaten zien tijdens een intake-gesprek!Ik laat u graag de resultaten zien tijdens een intake-gesprek!