U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS in de stoel...

Bij GAVE HU!D houden we van vernieuwen! Zo breiden wij ons aanbod aan behandelingen uit en houden we het interessant voor u!
Bekijk in onderstaand overzicht naar onze meest recente updates...

 

2020

*    24 april 2020 - EVENT

 

2019

December 2019

*     Vanaf januari 2020 ga ik opnieuw de schoolbanken in om te worden opgeleid tot HydroPeptide Gene-ius Institute!
       Wat dat precies voor u inhoudt, volgt later... Maar wauw,...  en o ja, zet 24 april 2020 alvast in de agenda! :)

*     Per januari 2020 Extra dag geopend!
       Per 1 januari 2020 is de salon ook op maandag overdag geopend!
       Zo fijn! Ik sta een extra dag voor u klaar en ga aan de slag om van uw huid een GAVE HUID te maken!

November 2019

 *    Vitamine Restore Treatment een succes in de salon!
       Ik introduceerde afgelopen november een nieuwe behandeling binnen het concept van Emotion, de Vitamine Restore Treatment.
       Deze behandeling is een groot succes gebleken vanwege de resultaten na 1 behandeling. De behandeling is erop gericht uw huidbarrière             (beschermlaag) van uw huid te herstellen. Optimale voeding en kalmering en een stralende huid in slechts 90 minuten tijd!
       Zie onder wat resultaten:


 

 

 

 

 

 

 

 

2017

December 2017

*    Vanaf december 2017 OXY GENEO +, 5 in 1 super facial!

Binnenkort meer info!


30 september 2017

GAVE HU!D FEESTELIJK GEOPEND!

GAVE HU!D vierde haar feestelijke opening die dag. Het nieuwe anti-age beautycenter, centraal gelegen in Barendrecht. Het klusteam heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om een salon te creëren die van alle gemakken en comfort is voorzien. Bedankt hiervoor!
Ik heb genoten van de grootse aandacht en ben enorm verwend met bloemen en kado's. Met demonstratiebehandelingen door Steff en mijn 2 lieve gastvrouwen Annette en Linda had ik de tijd iedereen zelf te kunnen ontvangen en rond te leiden. Dit was goud! Ook jullie enorm bedankt!

 

 

 

 

 

Maart 2017

HYAMATRIX in NL
Zo trots op dit nieuwe merk! HYAMATRIX, Injection Free Hyaluron Plastic Treatments! Een mond vol, maar als ik u zeg dat het Anti-aging behandelingen biedt met spectaculaire resultaten, dan is uw interesse natuurlijk gewekt. Anders dan andere behandelingen, biedt Hyamatrix een intensievere werking door hyaluronzuur significant kleiner te verpakken en matrixpeptiden eraan toe te voegen. Resultaat is een diepere werking en opvulling van de rimpels van binnenuit. Maar ook aan andere huidproblemen is gedacht. Couperose, pigmentatie en verslapte huid worden grondig aangepakt. Lees verder bij merken.