U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

GH TEABAR


U kunt hier genieten van heerlijke biologische theeën, speciaal voor u gezet. Het mooie hiervan is dat ze niet alleen lekker zijn om te drinken maar ook nog eens stuk voor stuk speciale gezonde eigenschappen hebben :).
Kom eens langs om ze te proeven en stel gerust meteen uw beauty-vragen tijdens het GH-spreekuur.
En voor een mooi prijsje drinkt u de theeën van TEATOX ook nog eens thuis!

 

 

 

 

 

TEATOX & YOU
De makers van TEATOX vertrouwen op de gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en delen het geloof dat het menselijk welzijn afkomstig is uit de harmonie van lichaam, geest en ziel. Om deze filosofische zoektocht naar de moderne tijd over te dragen, zijn ze de uitdaging aangegaan en ontwikkelden ze producten die aan dit doel voldoen. Het uitgangspunt is om bij te dragen aan een gezondere levensstijl door de natuurlijke kracht van deze theeën. Maar we weten allemaal dat duurzame effecten moeilijk kunnen worden bereikt door middel van een drankje. Daarom ontwikkelden zij specifieke toepassingen voor elk van de theeën voor het dagelijks leven om u nog meer effectief te ondersteunen in het leven van een gezond en vervuld leven.
Bij elke thee is een
'guide' ontwikkeld.  Het ondersteunt u bij het beste gebruik van de thee en om uw persoonlijke doelen te kunnen behalen op het gebied van 'body, mind & soul'. U kunt dan denken aan tips & tricks bij het afvallen, recepten en fitness-oefeningen.

Informeer naar deze 'guides' bij Nicole van den Broek.

 

Voordelen van TEATOX op een rij:

- PURE; Een mooiere huid

- SKINNY; Makkelijker afvallen en ontgiftende werking

- MATCHA; Hoog gehalte aan anti-oxidanten, energy-thee

- BALANCE/ HARMONY; Beter in uw vel

- POWER; snel herstellen met de fitness thee

- FOCUS; voor energie en een betere concentratie

- DEFENSE; boost uw weerstand

- voor ieder moment op de dag een andere thee